<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36860" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Лили Иванова празнува 80 години: Къщата ще се срути, изкуството е вечно!

24 Април 2019
0 1328

Примата на българската естрада Лили Иванова днес празнува своя 80-ти рожден ден.

 

 

Тя призна, че на този ден прави винаги нещо специално. Не обича фойерверки, но най-близките ми приятели винаги са с нея.

 

 

Пред bTV певицата каза още, че  за нея най-важното е да остави нещо след себе си. "Много е важно обаче какво, къщата ще се срути, само изкуството е вечно. Аз няма какво да оставя освен творчеството си", заяви Лили Иванова.

 

По думите й, най-скъпи за нея са публиката, песните и текстовете. Тя бе категорична, че оценката на хората за творчеството й е много важна за нея. "Ние сме едно цяло с публиката и така вървя през годините", сподели Лили Иванова.

Тя е категорична, че не живее в миналото и е важно какво се случва днес. Примата си пожела да е здрава, да има хубави песни и текстове, за да може да радва своята публика още дълги години.

Лили Иванова има хиляди концерти зад гърба си, нейни песни като "За тебе бях", "Ветрове", "Детелини", "Без радио не мога" се превърнаха в любими на поколения българи. Звездата и до днес е много активна на сцената и всяка година прави национални турнета. Така е и през тази, като нейният тур през 2019-та започна през март и ще премине през редица градове.
 

Турнето ще завърши с два поредни концерта в зала 1 на НДК в София, а датите са 8 и 9 декември.

 

 

Източник: Dnes.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции