<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41423" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Лъв стресна фотограф със свиреп рев, а после му се усмихна (снимки)

13 Октомври 2019
1 10341

Фотографът на дивата природа Грен Соубъри преживя „най-големия шок в живота си“, след като се приближи твърде близо до един лъв в Кения, за да го снима. Свирепото животно обаче го посрещна със силен рев, който Грен дълго ще помни, пише Daily Mail.

 

 

КАНАДСКА ДВОЙКА СЕ ЗАСНЕ КАК ЩАСТЛИВО СЕ ЦЕЛУВА НАД ОТСТРЕЛЯН ЛЪВ В ЮЖНА АФРИКА (СНИМКИ)

 

 

""

 

 

69-годишният фотограф се навел към голямата котка, когато внезапно видял отблизо белите му зъби и чул силния животински рев. Въпреки, че изпаднал с шок, Грен продължил да щрака снимки с апарата. Секунди след страховития рев лъвът просто се усмихнал.

 

 

""

 

 

„Той просто искаше да ми покаже, че е Кралят на джунглата, а след като ми изкара акъла, просто се усмихна сякаш ми се подиграва“, разказва фотографът. Кралят на джунглата е нещо, което трябва непременно да снимаш. А такива уникални кадри се улавят веднъж в живота“, сподели още Грен.

 

 

""

 

 

ЛЪВ В ЗООПАРК ПАДА НЕЛЕПО ВЪВ ВОДАТА (ВИДЕО)

 

 

Той редовно ходи на сафарита в Африка, за да снима дивите животни. Според него животните в джунглата вече са свикнали с присъствието на хората, с туристите и високопроходимите джипове наоколо. Явно на лъвовете толкова им е писнало от хората, че започват да се шегуват с тях.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции