<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=20042" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Руска фабрик...

Любовта е сляпа: Корейци тичат по буса на Ким Чен-ун (ВИДЕО)

15 Декември 2015
0 10215

Ето едно видео от Северна Корея, където медиите са хванали моменти от народната любов към върховния лидер Ким Чен-ун. Хора тичат по буса на своя политически и държавен бащица и направо припадат от радост при неговото появяване. 

 

Междувременно излязоха данни на правозащитната организация Human Rights in North Korea, че властите в Пхенян използват все повече собствени граждани като принудителни работници зад граница, с което хем се заобикалят международните санкции, хем се набавя финансов ресурс за държавата. Тези хора работят като дървосекачи, строители и миньори главно в Русия и Китай, като мизерните им заплатите се изпращат директно на правителството. Броят на принудителните работници достига 50 000 души. 

 

ЛЕТИЩЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ СЕ СДОБИ С ИНТЕРНЕТ СТАЯ, НО ИМА УЛОВКА

 

В доклад, публикуван на 30 ноември тази година, организацията обвинява управниците в Пхенян, че разширяват някои от трудовите лагери в страната. Хората, които са били осъдени от държавата за някакви престъпления, остават там за неопределено дълъг период. Задържаните биват принуждавани да работят в селското и горско стопанство, във фабрики и мини. С помощта на сателитно наблюдение правозащитниците са установили, че броят на задържаните в трудовите лагери междувременно се е увеличил до 120 000 души, пише Дарик

 

Условията в лагерите са ужасяващи, а хората там работят до пълно изтощение без достатъчно храна и вода, споделят от правозащитната организация, изнесла данните. В тези лагери било пълно с цели фамилии, които са против режима на Ким Чен-ун и по някакъв начин са му се противопоставили. 

 

БЪЛГАРСКИ ДЕПУТАТИ ПОЛУЧИХА БИЛЕТИ ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции