<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39338" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ГДБОП претър...

Майка изпусна и уби бебето си, докато се бие с друга жена пред магазин за козметика (видео 18+)

23 Юли 2019
0 40533

26-годишна майка от щата Джорджия е обвинена в убийство след като тримесечното ѝ бебе падна от ръцете ѝ и умря, докато тя се бие с друга жена пред магазин за козметика, пише Daily Mail.  

 

 

Карън Лашун Харисън държала на ръце малкия си син, когато избухнал скандал с друга жена пред магазина.

 

 

""

 

 

Видео от охранителна камера показва как Карън говори с жената, докато държи бебето в едната си ръка. След това другата жена удря майката с дамската си чанта в лицето. Карън изпуска бебето на бетона на паркинга в опит да ѝ отвърне.  

 

 

Докато жените се карали на паркинга, случайни минувачи се втурнали да ги разтървават. Непозната жена вдига бебето, оставено да лежи на земята, докато жените продължават да се бият, показва още шокиращият запис.

 

 

""

 

 

Харисън изчакала един ден преди да заведе детето в болница, а когато все пак го направила, излъгала лекарите как точно е пострадало бебето. Тя твърдяла, че момченцето е паднало, докато за него се грижел роднина.

 

 

Момченцето загинало малко след това, а резултатите от аутопсията трябва да излязат съвсем скоро. Полицията обвини майката Харисън и приятел на семейството, че са прикрили истинските причини за смъртта на бебето.

 

 

""

 

 

Към момента не са повдигнати обвинения спрямо другата жена, която ударя Карън на паркинга. Говорителят на полицията в Моулти обаче коментира, че е осъдително поведението и на двете жени. "Много е обезпокоително, че две възрастни жени се бият на обществено място, докато едната  държи в ръцете си тримесечно дете.", смятат властите.

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции