<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18857" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дете и горила...

Майсторлъкът да правиш сладолед (ВИДЕО)

02 Септември 2015
0 3465

Скъпи приятели, ето как изглежда най-истинският сладолед. За него са нужни две неща – истински майстор и истински плодове. Съдържанието в случая е по-малко сладка течност и повече ягоди, което би зарадвало всеки.

 

Човекът, който прави сладоледа, е от Тайланд. В Тайланд е бил и Калеко Алеко – вижте тук!

 

Междувременно британският в. "Телеграф" писа, че учени са открили рецепта за сладолед, който не се разтопява. Новият вид сладолед може да бъде по магазините до 3 години. С него детските спомени за лепкави ръце и омекнали фуниики отиват в историята. В основата на рецептата е протеин, свързващ се с молекулите на въздуха, водата и мазнината в сладоледа. Новият сладолед ще има по-голяма трайност и ще издържа по-дълго в горещото време. Учените от Университите в Дънди и Единбург споделят, че сладоледът ще е прецизно гладък и няма да има грапави ледени кристали по него. Той щял да бъде и с по-малко калории и по-малко наситени мазнини. 

 

Метод за бързо отслабване и сигурно разсмиване

 

"Новият компонент ще подобри сладоледа както за потребителите, така и за производителите", казва проф. Кейт МакФий, молекулярен биолог в Университета в Единбург. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции