<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=56724" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Специализира...

Момче от Кубрат налага с юмруци и ритници беззащитно момиче, докато негов приятел ги снима (видео 18+)

18 Февруари 2020
1 377262

Скъпи приятели, получихме видеоклип със скандална сцена на насилие над дете от негови връстници. Юмруци, душене, събаряне на земята и ритници по цялото тяло – това са само част от агресивните прояви, на които ставаме свидетели. Според описанието на клипа действието се развива в град Кубрат, Разградска област.

 

Видимо едро и силно момче на около 12-14 години напада и бие без видима причина момиче на сходна възраст. Всичко това се случва пред погледа на вероятно негов приятел, който безучастно снима цялата сцена. Нецензурният език допълва грозната картина.

 

Сцената на насилие, която виждате, не е изключение или рядкост. Всяко трето дете в България официално споделя, че е било жертва на агресия поне веднъж. Десетки непълнолетни прекарват голяма част от живота си в мълчание и страх от поредната подобна ситуация, в която ще попаднат. Въпреки усилията на министерства и неправителствени организации да работят за справянето с него, насилието остава един от големите проблеми, с които всички като общество трябва да се борим. То често е закоренено във възпитанието и начина на отглеждане на децата, но оставя тежки последици и за насилниците, и за жертвите им. Последици, които понякога могат да костват дори човешки живот.

 

Ако станете свидетели на подобно агресивно поведение от или спрямо непълнолетни, не се колебайте, а се свържете незабавно с дирекция „Закрила на детето“: 116 111. Не стойте безучастни!

 

Очакваме реакцията на институциите и се надяваме те да защитят децата от кадрите!

 

Кубрат и Тервел Пулеви се обърнаха към институциите и родителите за повече грижа и превенция спрямо детската агресия. Във видео послание специално за “Господарите” българските шампиони по бокс съветват децата с по-буен нрав и повече енергия да бъдат насочвани към спорта. Вижте какво още казаха те във видеото! 

 

КУБРАТ И ТЕРВЕЛ С ИНИЦИАТИВА СРЕЩУ ДЕТСКАТА АГРЕСИЯ (ВИДЕО)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции