<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31171" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Митко Върбанов ще е водещ на благотворителен светски бал

17 Юли 2018
0 1763

Репортерът на „Господари на ефира“ Димитър Върбанов ще води благотворителен светски бал, който ще се състои на 21 юли в местния ресторант „Лазур“ в Пещера, съобщиха от сдружение „За Община Пещера“.

 

Той не пожела нито една стотинка хонорар и дори ще пътува на собствени разноски, за да ни помогне, разказа една от организаторите Мария Джуркова.

 

Куверти за събитието може да закупите в ресторант“ Лазур“, магазин „Старата поща“- срещу бившата казарма, магазин „Старата поща“- кв. Изгрев, офисът на сдружение – „Диабет“, обменно бюро“Гео Комерс“- до „Теленор“. Броят на поканите е ограничен, а цената е двадесет лева.

 

Балът ще осигури средства за благотворителна кауза, която ще бъде оповестена от организаторите, този път „За Община Пещера“ работи с подкрепата на сдружение „Диабет“ и Фондация „Искам бебе“. Присъстващите на бала ще могат да си закупят предмети от благотворителен базар, ще бъде разигран и благотворителен търг. По време на самото събитие гостите ще могат да си закупят и моментни снимки, които ще се правят на място.

 

Тъй като местата наистина са ограничени побързайте да се свържете с Мария Джуркова и Златка Цвеева, за да си гарантирате присъствие. Облеклото на гостите на бала трябва да бъде строго официално, а за доброто им настроение ще се погрижат ансамбъл „Славейче“ и танцова формация „Етноритъм“.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции