<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41957" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Младоженци черпиха с пица на сватбата си (снимки)

01 Ноември 2019
0 7740

Младоженците Виктория и Том Браун почерпиха гоститe си с пица "Domino's" на сватбата си.

 

 

ДВОЙКА ВДИГНА СВАТБА ЗА 500 ДОЛАРА С БУРГЕРИ И ПРЪСТЕНИ ОТ БАЛОНИ В МАКДОНАЛДС (ВИДЕО)

 

 

26-годишната Виктория се свързала с местния клон на популярната верига пица, за да попита дали могат да нахранят гостите си със скормен бюджет. Така в сватбения ден от "Domino's"  доставили  „гореща“ пица в общо 30 големи кутии, 20 чеснови хлебчета и 20 кутии с пилешки хапки за сумата от 450 долара (788 лева). Имало и достатъчно количество от любимия чеснов сос, пише LADbible.

 

 

""

 

 

„Повечето хора ме познават, а Том не обича да прави нещата по традиционния начин. Не исках обичайните сандвичи или сватбено меню, а исках нещо, което да се откроява", споделя булката Виктория.

 

 

""

 

 

В самия сватбен ден гостите били наистина шокирани да видят как доставчиците влизат с кутиите с пица.

 

 

""

 

 

"Те бяха доста добри. Всичко беше горещо и служителите на "Domino's" дори искаха да си направят снимка с нас", разказа още Виктория. Двойката сподели, че когато за първи път са разказвали на близките си за своите планове, те били доста скептични.

 

 

""

 

 

От "Dominos" изпратха картичка на младоженците, която гласи: "Поздравления за щастливата двойка! Пицата е най-добрата храна в света, а сватбата ви е най-хубавият ден от живота ви, така че защо да не съберете двете заедно. Надяваме се, че булката и младоженецът ще останат доволни от доставката. С гордост вече можем да кажем, че "Domino's" предлага най-добрата храна за вашата сватба!".

 

 

""

 

 

 

Източник: LADbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции