<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=30099" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Момчето, намушкано в тролей в София, се възстановява, нападателят е криминално проявен

15 Май 2018
0 4877

Няма опасност за живота на 18-годишния младеж, който бе намушкан в гърдите с нож в тролей в столицата вчера.
 

Момчето е в стабилно състояние, в съзнание е и е контактно, съобщиха лекуващите го медици в "Пирогов". То е било оперирано веднага след постъпване в болницата, с което са отстранени вероятностите за прогресиране на нараняването. Очаква се пациентът да остане в лечебното заведение от 3 до 5 дни.
 

Инцидентът стана след спречкване в тролей в района на бул. "Сливница" и ул. "Опълченска".

 

Мъжът, който наръга 18-годишен младеж с нож в тролейбус №7 в понеделник вечерта е криминално проявен и регистриран за притежаване на наркотици, съобщи бТВ. "Шофьорът е реагирал адекватно, като е затворил вратите, за да не избяга нарушителят", коментира Иво Василев, зам.- директорът на „Столичния електротранспорт”.

 

При слизането си от тролея младежът бил прободен с нож от 33-годишния мъж, който "защитил" нарушителите, макар да не е бил част от тяхната групичка. Шофьорът затворил вратите на тролейбуса и извикал полиция и линейка. Раненото момче е откарано в "Пирогов". От лечебното заведение съобщиха, че младежът е опериран и няма пряка опасност за живота му. Младежът остава в болницата. Заедно с него е била откарана в „Пирогов“ и приятелката му, която припаднала при вида му. На мястото са открити няколко шишенца метадон и окървавен нож.

 

Източник: Mediapool.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции