<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=33001" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Мъж почина, след като беше намушкан във влак

16 Ноември 2018
0 6854

Мъж е убит с нож във влак. Полицията е спряла композицията в района на Вакарел заради намушкан човек в един от вагоните.

 

50-годишният мъж е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 ч. в линейката, с която бил транспортиран към болница "Света Анна" в София. Сигналът в "Спешна помощ" е получен в 8.07 ч.

Двама души – мъж и жена, са задържани във връзка с инцидента. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Полицията вече е започнала разследване по случая. По първоначална информация, той е бил ранен при свада във влака.

От БДЖ информират, че международният бърз влак от Истанбул през Пловдив за София престоява в гара Вакарел поради възникнала саморазправа между пътници. Към момента в композицията се извършват оглед и следствени действия от компетентните служби, което не позволява влакът да продължи своето пътуване.
 

Създадена е своевременна организация за обезпечаване на пътуването за всички 120 пътника и те са пренасочени и настанени в следващия преминаващ влак. Бързият влак 1620 от Пловдив за София е потеглил от гара Вакарел в 9.12 ч.

 

Източник: Dariknews.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции