<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=22671" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Нагъл шофьор, паркирал на тротоара: "За 50 см какво толкова ти пречи колата?" (СНИМКИ)

14 Юли 2016
0 5508

Наша зрителка засне нагъл шофьор, паркирал на тротоар, като заедно с това му е направила и забележка да премести колата. Представяме ви случката, описана лично от нея:

 

"Нека ви запозная с гражданина Х. Той е този, за когото правила не важат. Той е този, който идва и пита с гордост: "Снимаш, защото ти харесва ли? AMG от 2015-та, супер кола." 

 

ШОФЬОР БЛЪСКА МОТОРИСТ ЗАРАДИ СПОР ЗА ПРЕДИМСТВО

 

Всъщност той е този, който тотално променя отношението си, когато получава отговора: "Не, всъщност отбелязвам правилното паркиране." 

 

"Е-е-е-е, за 50 см. Какво толкова ти пречи колата?", отговаря.

 

А сега малко разяснение. В процеса на разговор гражданинът Х казва, че е на 75 години и от 50 години е шофьор. Пита ме в качеството си на каква му снимам в колата. След като му разяснявам, че в сайта на МВР можеш да сигнализираш за нарушенията на закона въпросният Х става нетърпелив към ситуацията. Заядливо пита: "Какво сега се заяжаш, пари ли искаш да ти давам, че да не се заяждаш?" 

 

КАТАСТРОФАТА Е НЕИЗБЕЖНА, КОГАТО ШОФЬОРЪТ Е НЕОРИЕНТИРАН

 

Нека отбележим, че на паркинга има достатъчно място за неговата "супер кола". Ползва извинението: "Така съм спрял, за да не ми бибиткат", което е тотално нелогично. И стигаме до момента, в който този "примерен" гражданин Х е възпитал поне две поколения и силно се съмнявам да ги е възпитал по начин, различен от този. Та го попитах не му ли е неудобно, че едно 20-годишно момиче му прави забележка. Замълча си. Качи се и премести колата. Ами… да, и аз бих замълчала."

""

 

Благодарим на момичето, проявило будна гражданска съвест при тази ситуация. Нека не се притесняваме да го правим все по-често. Само така ще можем да променим нещата, които ни дразнят в средата, в която живеем. Продължавайте да ни пращате авторски снимки и видеоматериали на платформата Вие ги хващате, ние ги пускаме.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции