<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36784" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най-богатият датчанин загуби три от децата си в атентатите в Шри Ланка (снимки)

22 Април 2019
0 30844

Сред загиналите в атентатите в Шри Ланка вчера са три от децата на най-богатия човек в Дания – Андерс Холх Поулсен, съобщи самият той, цитиран от The Independent.

 

Четирите деца на най-успешният датски бизнесмен били на почивка в страната за Великден. Дъщеря му Алма постна няколко дни преди експлозиите снимка в Инстаграм, показваща двете ѝ сестри и брат ѝ, седнали край басейн с палми, наричайки ги "трите малки мечета".

 

""

 

 

Говорител на г-н Поулсен е потвърдил, че три от децата му са сред жертвите на атентатите в Шри Ланка на Великден, а външното министерство на Дания обяви, че сред близо 300-те жертви има трима датски граждани.

 

Андерс Холх Поулсен е собственик на международната верига за продажба на дрехи Bestseller, която включва марки като Vero Moda и Jack & Jones. Той е и най-големият акционер в големия британски онлайн магазин "Асос", както и най-крупният собственик на имоти в Шотландия. 

 

""

 

49-годишният бизнесмен беше поставен на 252 място в списъка на милиардерите на Форбс за 2019 г., според който нетното му богатство възлиза на 7,9 милиарда долара.

 

""

 

Източник: The Independent

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции