<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17012" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИНТЕРНЕТ ИЗМАМИ УЛОВЕНИ С ВАША ПОМОЩ

10 Февруари 2015
0 8417

 

Все повече и повече хора влизат в интернет. Някои се забавляват, други пазаруват, а трети работят с негова помощ. Ясно за всички ни е, че светът става все по-мобилен. Това помага за развитието му, но води и до злоупотреби. Днес е международният ден за безопасен интернет, затова ви показваме някои от измамите в мрежата уловени от Господари на ефира с ваша помощ.

 

Започваме с един материал, за който ни сигнализира родител на непълнолетно дете. Всяко четящо дете, би могло спокойно да влезе в сайта и да гледа какво правят по-големите от него, но непълнолетни, голи каки. Вижте какво се случи след разследването на Господари на ефира.

 

""

 

Много често ние търсим работа в интернет, оставяйки всичките си данни. Наши зрители ни сигнализираха за порочна измама в мрежата.  Фантомната фирма "Спийд логистик" пуска мнима обява за работа, но кандидатите трябва да пуснат скъп есемес, за да бъдат одобрени. В крайна сметка следата отвежда екипа ни до Пазарджик, какво се случи след това, вижте в това видео.

 

""

 

 

Пазете се от мними обяви за работа, защото измамниците дебнат отвсякъде. Предполагам помните обявите от сорта "Изпратете 2 лв в плик". Сега не е с плик, а по интернет. И не са два, а пет лева… останалото е същото.

 

""

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции