<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=16946" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най-големите модни престъпления из родния ефир!

29 Януари 2015
0 4023

 

 

Политиката е като модата. Днес си актуален, утре си демоде! И ако политиците ще осъди историята, то модните престъпления ще осъдим в тази статия. Гледайте и не правете като тях!

 

Започваме с нещо много важно за всеки, а именно прическата. Затова ви показваме какво не трябва да правите. А ако имате съмнения относно това, което трябва да носите или не, идете на Женския пазар. Там са най-добрите модни критици.

 

""

 

 

И като сме на тема глава и коса, не можем да не ви покажем тази репортерка. Какво ли не правят, в името на журналистиката, тези момичета! Професията изисква жертви!

 

""

 

 

За какво им е на репортерите да внимават как се обличат, след като на политиците не им пука.  В това видео ще видим едни от най-ярките представители, които определено могат да си вземат поука от някой стилист!

 

""

 

 

И от политиката скачаме в шоубизнеса, за да видим една интересна идея на човек в публиката на "Шоуто на Слави". Как не сме се сетили по-рано за това велико откритие в модата?

 

""

 

 

Може би модата не робува на това, че дрехите трябва да са ти удобни, но в политиката е точно така. Дори това да включва липсата на обувки! Вижте за какво става въпрос!

 

""

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции