<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17055" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най-големите политически любови – шу, шу, шу…

16 Февруари 2015
0 2668

Любовта не е само за поетите и младите, нито за женените и влюбените. Любовта е навсякъде, можем да я срещнем на улицата, на работа, дори и в Парламента. Открихме я сред многото политически крамоли. Открихме я във врагове и приятели. Но любовта във властта не е съвсем същата, като тази на обикновените човеци. Политическата любов е по-голяма, по-страстна… Вижте влюбените и разлюбените политици в следващите видеa!

 

Започваме с една голяма любов, продалжила дълго и страстно, а приключила скандално и смешно. Героите в тази история имат общи планове и работа в миналото. Тази любов прилича на каца с мед с лъжичка катран вътре. Сега се питате, кой е медът и кой катранът? Отговорете си сами!

""

 

 

И ако е нормално любовта между политически съперници да се превърне в омраза, то още по-нормално е да се обича искрено и безрезервно водачът на партията. Вижте колко обичан може да бъде един обикновен лидер на една необичайно обичана партия.

 

""

 

 

По сладка е любовта от разстояние. Тогава трепетът никога не се губи. Може да нямате същото социално положение, нито образование, затова любовта е сляпа. Нашият премиер добре знае за какво говорим, той има такива трепети в сърцето си. Вижте как само му личи.

 

""

 

 

Целувката, най-милия жест на обичта. Тя е желана от мало и старо и винаги буди радост. Винаги? Може би не съвсем… Целувката на Плевнелиев, буди смях!

 

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции