<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17174" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Най-доброто от "Пълна лудница" – зад кадър

02 Март 2015
0 11857

 

Най-добрата почивка е тази, прекарана с добри приятели. Ето защо и ние решихме да се повеселим с приятели през почивния ден. Вие също ги познавате, това са героите от "Пълна лудница" Тази статия ще ви ги покаже в кухненска обстановка, не, те не готвят, но затова сцените са от кухнята на шоуто. Гледаме ги и си мислим, не е лесно да си комик. 

 

 

Започваме тази статия не с героите, а с техните най-големи фенове, това са Лора Крумова и Милен Цветков. Те отделиха доста минути от ценното си телевизионно време, за да си разказват сцени от шоуто.

Ние смятаме, че Милен Цветков се справя много добре с актьорската игра, може да го поканим за следващи епизоди.

 

""

 

 

Продължаваме варварски, по точно рачковски. Това видео е пълна лудница, а лицето на преден план е Кондьо Варварина, но ще го оставим да ви разкаже сам за себе си.

 

""

 

 

Срам, срам са за актьорите, но мехлем за лошото настроение! Всяка дума им е смешна, всеки жест – интересен. Не завиждаме на режисьора, чиято задача е най-тежка.

 

""

 

За да се получава всичко добре, трябва да се работи с професионалисти. Нашият екип работи като машина, но понякога и машината има нужда от почивка и малко смях. Вижте кой се хили най-много.

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции