<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45727" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Австралийски...

Огромна мечка заживя в мазето на къща в Калифорния (видео)

08 Декември 2019
0 6389

Огромна мечка си хареса за зимна бърлога мазето на къща в Калифорния. Собствениците оставили вратата към подземното пространство отворена, а животното приело тази небрежност като покана, разказва TheDodo. Мечката незабелязано се настанила под къщата, а собствениците разбрали за неочаквания гост часове по-късно по шума, които вдигнал.

 

Хората веднага се свързали с организация, която работи с дивите животни, за да потърсят съвет. В това време обаче шумът спрял и те решили, че мечката си е отишла. Затова заключили вратата. По някое време през нощта обаче мечокът отново започнал да вдига шум и те с ужас установили, че не само не си е тръгнал, а сега е заключен, вероятно уплашен и непредвидим.

 

""

 

Спешно на следващата сутрин на мястото пристигнала директорът на организацията Bear Lеаgue Анн Брайънт. Тя успява да стигне до мазето и започва да вдига шум със специална свирка, за да подплаши мечката. След известно време животнот решава да си тръгне, разбива един от приземните прозорци и се измъква оттам. Отвън животното също е подплашено, за да избяга по-бързо. 

 

Макар че го зърва за малко, Брайънт разпознава едно от животните, с които организацията е работила и преди. 

 

"За мечките мазетата са идеалното място за зимен сън – приличат на пещера, тъмни са, тихи, сухи и безопасни", разказва тя.

 

Източник: TheDodo

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции