<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18744" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Морето изхвъ...

Ориз с буби (ВИДЕО)

17 Август 2015
0 7548

Хранителните продукти с изненади явно са често явление.

 

Ние от Господари на ефира сме ви показвали ядки с изненадкихляб с червеибисквити с косъм, други гнусотии в кисело млякоа наскоро Gospodari.com ви показа и животинка, изтекла от чешма

 

Серията продължава с ориз, в който щъкат буби. Случаят е от София, ето какво ни пише жената, попаднала два пъти на нежелания бонус в пакета с ориз:

 

"Миналата седмица реших да направя ориз! Посетих известна верига магазини и си закупих ориз. Едър, хубав и "качествен", пък и се чисти по-лесно. Прибрах се в къщи и след около 2-3 часа реших, че е време да се захващам с вечерята. Отворих пакета, изсипах желаното количество на кухненския плот и що да видя? Ориз с черни, живи, мърдащи буболечки. Не знаех какви са и затова реших да изхвърля ориза, пък и апетитът ми си беше отишъл.

 

Днес се повтаря същото! Купих си от кварталния магазин бял, едър ориз, понеже миналата седмица така и не сготвих ориз… Прибирам се в къщи, изсипвам желаното количество, започвам да го чистя и ето пак! Буболечки! Живи, мърдащи и гнусни! Този път реших, че преди да изхвърля ориза ще му направя "селфи". Питам се кога ще имам късмета да си сготвя ориз и този път в пакета да няма "добавки", понеже явно купуването на ориз е като тото – в този пакет има, в този пакет няма! За съжаление не мисля, че в близко бъдеще ще имам желание за ориз."

 

Ако желаете да споделите с нас авторските си снимки и видеа, ползвайте нашата платформа Вие ги хващате, ние ги пускаме!

 

Вижте още:

 

Плъхове щъкат в месарница на Женския пазар

 

Месарницата с плъховете затваря след намесата на Господарите

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции