<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=18572" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Добрият прим...

Перничанин влачи куче с кола, дават го на полицията

27 Юли 2015
0 9621

Скъпи приятели, наши зрители ни сигнализираха за насилие над животно в Перник. За щастие има хора, които са се намесили и са дали насилника на органите на реда. Ето и цялата история, споделена пред Gospodari.com:

 

"Ето какво ми се случи миналата вечер… Прибирайки се от село Мещица, в посока Перник, видяхме кола, която влачеше завързано със сезал куче след себе си! Реагирахме на момента аз и мъжът ми – спряхме въпросния човек, който беше оздачен защо го спираме. Той и жената с него бяха видимо пияни и неадекватни. И през цялото време ни повтаряха да се успокоим… Той отвърза кучето по настояване от наша страна и веднага тръгнахме към ветеринарния кабинет. Кучето ще оцелее и утре ще бъде закарано в приемен дом за няколко дни. Казва се Лъки, защото го срещнахме точно преди да умре от задушаване."

 

Към момента е пусната жалба в полицията, има свидетели, взети са показания от хората и ветеринарния лекар, като всички се надяват да има развръзка. Gospodari.com ще проследи този случай и ще ви информира своевременно.

 

Вижте още:

 

Деца спасяват птици в беда

 

Човек от Козлодуй помага на животните

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции