<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38005" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Пет домашни кучета от порода Кане Корсо убиха мъж край София

07 Юни 2019
0 28210

39-годишен мъж е бил нападнат и убит от пет домашни кучета от породата Кане Корсо край село Владо Тричков, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София, цитирани от "Фокус".

 

 

""

 

 

Около 16.12 часа вчера на тел. 112 е подаден сигнал за намерен труп на мъж в гориста местност в землището на софийското село Владо Тричков. На място незабавно са изпратени полицейски служители. При огледа на местопроизшествието по тялото на 39-годишния мъж и около него са установени животински следи.

 

 

ДОМАШНО КУЧЕ НАХАПА МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ, ДЕТЕТО Е С ТЕЖКИ НАРАНЯВАНИЯ

 

 

В имот, в близост до местопроизшествието, са установени свободно придвижващи се кучета от породата "Кане Корсо". Собственикът на имота и животните е задържан за срок до 24 часа.

 

 

Петте кучета са иззети и настанени във ветеринарна клиника в столицата.

 

 

""

 

 

Жители на село Владо Тричков разказват, че на собственика многократно са били правени предписания да построи ограда, но той така и не го направил. По думите им тези животни и друг път са нападали хора преди да се стигне до смъртта на 39-годишния мъж.

 

 

КУЧЕ ОТ ПОРОДА ДОГО АРЖЕНТИНО НАХАПА ЖЕСТОКО ЛИЦЕТО НА ЖЕНА В ДРЯНОВЕЦ

 

 

Това е поредното нападение на домашни кучета. Вчера 35-годишната жена от разградското село Дряновец бе транспортирана в болница с отхапана устна и с рани по ръката, след като бе нападната от куче, порода "Дого Аржентино". 

 

 

Източник: Фокус

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции