<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17005" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Подгряваме с най-доброто от X FACTOR

07 Февруари 2015
0 10100

 

В понеделник е финалът на третия сезон на X Factor. Шоуто, което ражда звезди, приятели и незабравими спомени. За нас X Factor е повече от реалити, той е машина за артисти. Ще ни бъде мъчно за шоуто, поне до следващия сезон. Не можем да сме подгряваща група на концерта, колкото и да ни се иска, но можем да ви покажем най-доброто и най-смешното от предаването до сега.

 

Започваме мелодично, хвърляйки поглед към съдържанието. X Factor не е наш формат, а чужд. Това означава, че той е заимстван от английското шоу, но защо толкова много си приличат…? Като близнаци са. Може пък да е случайно, не знаем, преценете сами!

 

""

 

 

Това е първото изпълнение на всички участници в X Factor  2013. Микрофоните явно са кът, защото момчетата се гушкат по двама. Техниката явно е нарядко, но знаещите текста на песента, са още по-нарядко.
След шоуто гафовете не са същите, вижте ги!

 

""

 

 

Нека оставим музиката и обърнем внимание на другите таланти. Те имат нужда от нас и подкрепата ни, защото издържаха междупартийните кастинги. Дойде време за първия голям, парламентарен концерт в политическият X Factor!

 

""

 

 

След дни третият сезон на X Factor ще е минало. Но не и ние. Оставаме тук, за да ви забавляваме до дупка. Знаем, че ви е мъчно за тях, затова вижте с какво се включиха водещите ни в шоуто.

 

""

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции