<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=28223" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Полицаите за малко изпуснали заподозрения за убийствата в Нови Искър

05 Януари 2018
0 17777

Полицията е изтървала за броени минути заподозрения в шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов, твърди кметът село Луково Румен Колев.

 

 

Предполагаше се, че издирваният се е самонастанил във вила в селото. Той обаче успял да се измъкне преди силите на реда да нахлуят. "Имаше включени електроуреди и включен лаптоп. Имаше и затоплена храна. Открихме и негови снимки. Предполагам, че е следил новините и затова е избягал. Не е живял никога тук. Обикновено идва и преспива, а след това си отива. Той няма собствена къща тук. Не знам дали е плащал наем на някого. Мисля, че се е самонастанил в тази къща, понеже тя е луксозна и обзаведена. Не знам кой е собственикът на имота", заяви кметът на селото пред  Нова телевизия.

 

 

Според него Ангелов е водел в тази къща малки момичета, за да блудства с тях. Иначе самият Колев не бил виждал издирвания повече от десет години. В четвъртък полицията цял ден се опитваше да открие 56 годишния Ангелов, но без резултат. Спецполицаи бяха блокирали входа на село Луково, което е по пътя към Своге. В издирването му бяха включени следови кучета и хеликоптер. Имаше и акция във вилната зона до Нови Искър.

 

В една от вилите беше намерен мобилен телефон, който се предполага, че е на убитата Кети Кюхова. Село Луково е много близо до Нови Искър, макар че двете са по ръба от двете страни на границата между София-град и областта.

 

 

""

 

 

Втори ден продължава издирването на Росен Желев Ангелов, който е заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър в новогодишната нощ.Той може да е въоръжен и опасен, предупредиха от полицията и разпространиха снимката му. Според тях той е много опасен за цялото население, защото няма какво да губи, и всеки, който му се препречи, може да бъде потенциална жертва.

 

Анонимността на всеки, който даде информация за 56-годишния мъж, е гарантирана, обещаха от МВР. Оръжието, с което са били разстреляни шестимата все още не е открито.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции