<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42866" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Полицай получи кафе с етикет "прасе" в Starbucks

29 Ноември 2019
0 19413

Полицейски служител получи чаша кафе с етикет, на който пише "прасе" в заведение от световната верига "Starbucks" в Оклахома, САЩ.

 

 

ГОНЯТ БЕЗДОМНИК ОТ "STARBUCKS", ДОКАТО ЯДЕ КУПЕНА МУ ОТ ЗАВЕДЕНИЕТО ХРАНА (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Полицаят отишъл до кафенето, за да вземе кафе за колегите диспечери, които били дежурни в Деня на благодарността. Когато взел напитките се натъкнал на етикет с надпис "прасе" върху чашите. След публикуване на снимки с чашата в социалните мрежи, от "Starbucks" се извиниха на офицера и обещаха да направят вътрешна проверка по случая, съобщава CNN.

 

 

""

 

 

"Това, което ме дразни, е абсолютното и тотално неуважение към полицейския служител, който вместо да се прибере у дома при семейството си и да се наслади на вкусната храна в Деня на благодарността, работи", написа офицер О'Мара в своя пост във Facebook.

 

 

""

 

 

Джори Мендес, говорител на Starbucks, заяви, че инцидентът "е абсолютно неприемлив". "Ние дълбоко съжаляваме за случилото се. Поднесохме своите извинения директно на офицера, свързахме се и с шефа на полицията, да изразим своето съжаление", каза още Мендес.

 

 

"ХИПОПОТАМ" ВМЕСТО ИМЕТО ВЪРХУ ЧАШАТА С КАФЕ ПОЛУЧИ КЛИЕНТ НА STARBUCKS

 

 

„Този ​​език е обиден за всички правоприлагащи органи и не е изразява нашата позиция. Ние сме дълбоко признателни към полицейските служители, които работят неуморно, за да пазят нас и нашите семейства", се казва още в официалното изявление на световната верига кафенета.

 

 

 

Източник: CNN

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции