<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=19620" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зам.-шефката ...

Полицейско насилие над българин в САЩ? (ВИДЕО)

15 Ноември 2015
0 99255

Полицейски служители в САЩ пребиха брутално човек на име Станислав Петров при арест в Сан Франциско.

 

Униформените получили сигнал за открадната кола пред хотел в Сан Леандро, окръг Аламида, щата Калифорния. В нея седял Станислав, който тръгнал да бяга и последвало преследване в следващите 38 минути. Това разказва говорител на полицията. Според властите Петров дори блъснал две патрулни коли и ранил един полицай при преследването.

 

ШОКИРАЩИ КАДРИ С ПОЛИЦЕЙСКА БРУТАЛНОСТ ОТ СОФИЯ

 

Петров се опитал да избяга и пеша, но накрая се предал. При ареста униформените бият Петров с палки по цялото тяло и в главата, има и ритници от друг полицай, който идва като подкрепление с още свои колеги. Петров по никакъв начин не възпрепятства ареста със сила срещу полицаите в този момент. На видеото, заснето от случайна охранителна камера, се чува как той моли за помощ, докато е на земята.

 

ПОВИШЕНИЯ ВМЕСТО УВОЛНЕНИЯ В РОДНОТО МВР СЛЕД СЛУЧАЙ, РАЗКРИТ ОТ ГОСПОДАРИТЕ

 

Властите разследват полицаите за употребената ненужна сила и бруталния бой. Говорителят на полицията в Аламида казва, че служителите на реда са предполагали, че Петров е бил въоръжен, а разследващите по-късно са намерили оръжие. Не е ясно обаче дали оръжието в било в Петров при ареста. Говорителят на полицията в Аламида казва още, че видеото не е цяло и не може да се каже категорично мнение за цялата картина.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции