<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23098" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Полицията в Бразилия разпитала наш олимпиец заради нападение над камериерки

16 Август 2016
1 3156

Български атлет в Рио де Жанейро е бил разпитан в полицията, след като камериерки го обвинили, че ги е нападнал в олимпийското село, съобщи The Times of India, информацията е цитирана и от Нова ТВ.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК НА ПОЧЕТНА СТЪЛБИЧКА НА ОЛИМПИАДАТА В РИО

 

Една от жените разказала, че инцидентът се случил, когато тя и нейните колежки опитали да почистят стаята на спортиста. Тогава той отказал да ги допусне в помещението и проявил агресия спрямо тях. 

 

"Атлетът настоял те да излязат от стаята, ударил една от жените и след това нападнал останалите", гласи съобщение на местната полиция. Името на участника в Олимпийските игри не се споменава.

 

ОТКРАДНАХА ЧАСОВНИКА НА МИНИСТЪРА НА СПОРТА В РИО

 

По всяка вероятност става дума за случая от последните дни, в който бяха замесени имената на гребците Георги Божилов и Кристиян Василев. В техния блок има редица кражби на лични вещи на спортисти, затова те отказали апартаментът им да бъде почистен без надзор от обслужващия персонал в олимпийското село. Предния ден от стаята им също били откраднати лични вещи. Божилов и Василев са излизали, когато 4 от чистачките се опитали да влязат без съгласие в апартамента им.

 

Чистачките проявили настоятелност, при което състезателите им препречили пътя и ги подканили да излязат, за да могат да затворят вратата. Малко по-късно една от жените подала оплакване до администрацията на блока, че е била "обект на агресия".

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции