<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=54556" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Полицията в Тайланд по порешка продаде на търг кола, пълна с хиляди таблетки амфетамин

26 Януари 2020
0 812

Тайландският официален орган за борба с наркотиците по погрешка продаде на търг кола със скрити десетки хиляди таблетки амфетамин в нея, съобщава BBC

 

 

ЗАЛОВИХА ПОЛИЦАЙ, РАЗНАСЯЛ НАРКОТИЦИ С ПАТРУЛКАТА

 

 

Купувачът платил близо 19 000 долара (над 33 000 лева) за автомобила Honda CR-V, който бил пуснат на търг този месец. Колата била иззета от службите заради случай с наркотрафик миналата година. Когато новият собственик пратил колата на сервиз, механикът открил 94 000 хапчета амфетамин, скрити в бронята на автомобила.  

 

 

ХВАНАХА КОТКА, ИЗПОЛЗВАНА КАТО МУЛЕ ЗА НАРКОТИЦИ

 

 

От службата за борба с трафика се извиниха и обещаха в бъдеще да правят по-щателни претърсвания на колите. “По протокол ние претърсваме всяко превозно средство, което сме получили, и този случай не е изключение. Въпреки това, ние не успяхме да намерим нищо, може би защото хапчетата са били добре скрити”, заяви Нийом Терисук, генерален секретар на Службата за борба с наркотиците.

 

 

Когато миналата година колата била задържана в северната провинция Чианг Рай, 100 000 хапчета амфетамин били намерени на задната седалка. Г-н Терисук каза, че механикът и новият собственик на автомобила ще бъдат възнаградени, че са сътрудничили на властие.

 

 

Източник: BBC

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции