<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23416" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Поредна грозна гавра: Събличат и бият ученичка пред камера (ВИДЕО 18+)

14 Септември 2016
0 239946

Видеоклип с брутална гавра с тийнейджърка се появи във “Фейсбук” и предизвика бурна вълна от недоволство в мрежата. На клипа се вижда как момичета се нахвърлят върху своя позната, обвинявайки я, че е правила секс с определено момче.

 

 

Едното момиче я дърпа я за косата и я поваля на земята, друга снима случващото се с телефон, предава NOVA. В края на потресаващото видео момичетата карат жертвата си да се съблече чисто гола. 

 

ПРЕБИТАТА УЧЕНИЧКА ОТ СВОИ ВРЪСТНИЧКИ ВЪВ ВРАЦА НЕ Е ПОДАЛА ЖАЛБА В ПОЛИЦИЯТА

 

Според коментари под клипа във “Фейсбук” побойничките са 15-годишни, а подложената на унижение е на 14.

 

“Този акт на насилие може да бъде определен като тормоз. Клипът се споделя в социалните мрежи, което говори и за налагане на т.нар. “кибертормоз”. Децата явно демонстрират гняв, желание за отмъщение, желание да доминират и унижават. Чрез този поведенчески акт се цели надмощие и борба за йерархия – поведение, присъщо на животните.

 

Когато животните се борят за власт, по-слабото показва корема си (най-незащитената си област), а тук се показва голота, което има същата цел”, коментира психологът Младен Владимиров.

 

Според него “в период на пълен разпад на всички обществени, човешки и социални ценности остават само най-архаичните – власт, секс и агресия, които да регулират взаимоотношенията ни”.

 

Източник: Vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции