<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=30401" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тази вечер в ...

Потърпевшият при инцидента с каруца ще съди ромите, които го нападнаха (видео)

05 Юни 2018
0 12345

Пострадалият шофьор, в чиято кола се вряза кон и след това бе нападнат от роми-Цветан и приятелката му Петя разказват за случилото се в неделя.

 

 

„Подадохме жалба и ще водим дело”, казаха в ефира на „Здравей, България” потърпевшите от масовия бой, станал след инцидент със счупена каруца и избягал кон в София.

 

Ситуацията се разиграва в неделя около обяд на бул. „Владимир Вазов”, когато  впрегнат кон успява да се откъсне от впряга и, бягайки по булеварда, се удря в спрял на червен светофар автомобил. При разпрата, възникнала след инцидента, шофьорът на колата бил нападнат от каруцаря и негови роднини.  „Най-лошото е, че имаха метални предмети”, каза за NOVA Цветан Петров.

 

Приятелката му Петя Кръстева, която също била в ударения автомобил, разказа, че върху половинката й се нахвърлил и шофьор на такси, минаващо през района. На помощ на Цветан се притекли двама души, но и те били спрени с агресия от страна на нападателите. Удря предницата, чупи броня и фар, огъва калник; слиза за огледа щетите и вижда тичащия към него собственик на каруцата. Трима, замесени в случая, вече са арестувани – 17-годишно момче, чичо му и дядо му. Двама от тях са преки участници в боя.

 

https://www.vbox7.com/play:f47cf7c399

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции