<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=30574" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Разкрихме ск...

Почернените родители с трогателна изповед за сполетялото ги нещастие в аквапарк в Турция

14 Юни 2018
0 237908

Скъпи приятели, преди няколко дни в турски аквапарк се случи трагедия. Малката Вивиан Вичева загина по изключително нелеп начин. С нас се свързаха опечалените родители, за да разкажат още подробности по този трагичен инцидент.

 

 

Те искат да разберат каква е истината. Детето им се е спуснало по пързалка, а веднага след нея се е спуснало друго дете, което я е ударило в корема.

 

Според родителите в аквапарка не е имало уредено преминаване и това е причинило инцидента. Те призовават всички да бъдат внимателни през идващия сезон.

 

"Искаме съдействие да се започне разследване, да се изискат всички записи от този ден от камерите. Хотелът да признае, че има вина и ако не да спре аквапарка, то поне да бъде обезопасен, за да не умират други деца", каза майката на момиченцето и допълни, че не иска пари, а просто местата за почивка да бъдат безопасни за деца.

 

Изглежда, че в аквапарка има проблем с организацията, а някой се опитва да го прикрие.

 

Стана ясно, че българският консул в Турция Момчил Русинов е поискал от прокуратурата на република Турция всички материали по случая. Този инцидент не бива да остане без последствия, за да се избегнат други случаи. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции