<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29606" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Лекари се бор...

Появи се видео от инцидента, в който рали автомобилът се врязва в публиката в Шумен (видео)

16 Април 2018
0 15399

Вчера състезателен автомобил се вряза в публиката по време на планинското рали „Мемориал Валерий Великов“ в Шумен. Малко след това се появи и видео от момента на инцидента.

 

 

Пострадали бяха общо шестима души, петима са изписани, един човек е останал в болница. Той има счупена подбедрица. Инцидентът е станал около 14.30 ч., когато пилот от Варна е загубил контрол над състезателния си автомобил, който се е врязал в публиката.

 

РАЛИ КОЛА СЕ ВРЯЗА В ПУБЛИКАТА, ИМА РАНЕНИ

 

​„Пилотът беше в шок и не успях да разговарям с него. Тези неща се преживяват трудно”, обясни Васил Христов, спортен директор на събитието. Той бе категоричен, че автомобилът е бил технически изправен, пише vesti.bg.

 

Двама мъже на 30 и на 43 години са с фрактури на подбедриците. Други двама мъже и две жени са получили помощ за нараняванията си и вчера вече бяха освободени от медиците, информираха от дирекцията на планинското състезание в изявление, разпространено до медиите.

 

Шумен е домакин на 19-то издание на автомобилното състезание по планинско изкачване „Мемориал Валерий Великов“. Автомобилното състезание е първи кръг от Националния шампионат по планинско изкачване.

www.vbox7.com/play:9acdb61113

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции