<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45779" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Пуловер с Дядо Коледа, който шмърка кокаин, предизвика скандал

10 Декември 2019
0 1591

Пуловер с Дядо Коледа, който се приготвя да шмърка кокаин, беше пуснат за продажба в сайта на търговката верига "Walmart" в Канада. На дрехата е изобразен добрият старец, който седи на маса с три линии бяло вещество пред себе си и надпис "Нека да вали сняг!", пише The Independent.

 

 

КОЛЕДНИ УКРАШЕНИЯ В AMAZON С ИЗОБРАЖЕНИЯ ОТ "АУШВИЦ" ПРЕДИЗВИКАХА ВЪЗМУЩЕНИЕ (СНИМКИ)

 

 

А ето го и още по-скандалното описание на продукта:

 

"Всички знаем как вали снегът. Той е бял, пухкав прах и най-добрият "сняг" идва от Южна Америка. Това е лоша новина за веселия старец, който живее на Северния полюс. Ето защо Дядо Коледа наистина обича да се наслаждава нa момента, в който опитва качествен сняг, клас А, колумбийски сняг.“

 

 

""

 

 

 

Говорител на компанията "Walmart" се извини и увери, че продуктът ще бъде незабавно премахнат от сайта. „Тези пуловери не изразяват ценностите на "Walmart" и нямат място на нашия уебсайт“, заяви говорителят на компанията.

 

 

 

""

 

 

Пуловерът е произведен от търговеца на дрехи "Fun Wear". Сред "оригиналните" им предложения са още Дядо Коледа без панталони пред камината, секси мадама, която бие с камшик Дядо Коледа по гол задник, или суичър "Ханука" с надпис "Запали!".

 

 

""

 

 

Всички тези дрехи също са премахнати от сайта.

 

 

 

""

 

 

 

Източник: The Independent

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции