<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=25844" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Доблестен мъ...

Пътничка с две деца в шок след като стюард проявил агресия към нея (ВИДЕО)

23 Април 2017
0 54582

Отново лъсна скандал, свързан с авиопревозвача „Американ еърлайнс”. От компанията разследват инцидент на борда на техен самолет, след като в социалните мрежи се появи видео, показващо конфронтация между пътничка и стюард на борда на самолет.

 

Видеото е заснето от друга пътничка, която казва, че случаят е от петък вечерта по време на качването на пътниците за полет от Сан Франциско за Далас.

 

Не е ясно какво точно се е случило, за да се стигне до скандала, но свидетелите разказват, че стюардът взел детската количка на майката и я изблъскал. Жената пътувала с двете децата си – близнаци. На видеото се вижда как държи едното бебе, второто е в детско столче за кола, на земята до нея. Жената плаче и е видимо в шок.

 

От авиопревозвача започнаха разследване на случая и уточниха, че родители могат да пътуват на борда на самолета с малки детски колички, а по-големите трябва да бъдат чекирани.

 

„Гледахме видеото и започнахме разследване на фактите”, се казва в съобщение на компанията. „Дълбоко съжаляваме за страданието, което сме причинили на тази пътничка, семейството ѝ и всеки друг пътник, засегнат от инцидента”. 

 

От компанията заявяват още, че жената е била преместена в първа класа на самолета, а стюардът е отстранен от работа, докато трае разследването. 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции