<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=22961" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рио 2016: Пожар...

Разплете се мистерията къде е милионерката Гошка (ВИДЕО)

06 Август 2016
0 62232

Най-накрая Нова телевизия се добра до така желания отговор на въпроса: "Къде е Гошка?". Часове, след като се разбра, че българката е спечелила от лотария 68 млн. евро, по "Здравей, България" включиха на живо репортер от дома на Гошка в Испания. И то още преди да се съмне – ВИЖТЕ ТУК. 

 

Тогава търсенето удари на камък, но упоритостта винаги се възнаграждава с успех.

 

През деня мистерията се разплете. Кметът на Кинтанар Дел Рей – г-н Мигел Гарсия е говорил със сина на Гошка, след като семейството спечели милионите от лотарията. Именно кметът разкрива къде са те.

 

"Това семейство е едно от нас. Много са работливи, едни обикновени хора от друга държава, които са от много години тук и ги приемаме като свои. Те успяха да превърнат името на Кинтанар Дел Рей в най-известното в Испания", каза Мигел Гарсия, чийто син учи заедно с внучето на Гошка.

 

ТОТОМИЛИОНЕРКАТА МАМА ГОШКА ИЗЧЕЗНА

 

"Според мен семейството се движи някъде по плажовете на Валенсия или из Мадрид, Те имат нужда от време да се успокоят да премислят, да си починат от тези емоции. Разговярх с нейния син и той ми каза, че нямат точни планове за бъдещето", каза още кметът на испанското село.

 

По думите на местните хора, след печалбата от тотото Гошка Георгиева се нарежда на 80-то място по богатство в Испания.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции