<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=21773" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Водещ от СКАТ...

Репортерка бяга от жива връзка, а в сутрешен блок се обиждат с "тъпак"

06 Май 2016
0 25194

Имаме конферентна връзка с Николай Колев и негов зрител. С него открихме Господари на ефира преди няколко века. Даже Зуека беше млад. 

 

Гледаме предаването "Делници". Едно леко движение отзад с цел ровичкане скапва всичко. Не знаем какво намества Колев, но със сигурност е разместил кабелите на микрофона и сега му остава да се надява на помощ от колеги. Колев започва да прави някакви физиономии явно към екипа в студиото. Влиза човек в кадър, който се захваща с микрофона. Останалите колеги от апаратната реагират и пускат мигновено реклами, за да замажат ситуацията.
 

Ето това е! Рекламата оправя всичко. Жалко само за зрителката.

 

Да видим как са връзките в телевизия Алфа. Гледаме пряка връзка от Столичното следствие с репортер Гита Манолова. Тя прави най-прякото пряко включване, но явно телефонната връзка е по-важна от телевизионната. Можем да кажем, че репортерката на Алфа изчезна като температурите от синоптичната прогноза на bTV.

 

Гледаме и един телемост на Евроком София. Водещият Васко Мавриков анонсира директно включване от Брюксел на д-р Андрей Ковачев, евродепутат от ГЕРБ. Тук също има тежки технически проблеми. Можем да кажем, че връзката на телевизия Евроком с евродепутат не се оказа много Евро.

 

Показваме и гаф по Bulgaria On Air – от сутрешния блок. Там чуваме: "Абе, тоа тъпак ли е, бе?" 

 

Вижте още:

 

РАЗСЕЯНА РЕПОРТЕРКА СИ ГЪЛТА ГРАМАТИКАТА ПРИ ПРЯКО ВКЛЮЧВАНЕ

 

РЕПОРТЕРИ, ОТНЕСЕНИ ОТ ВИХЪРА

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции