<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=31266" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Роналдо остави €20 000 бакшиш в гръцки курорт

22 Юли 2018
0 15967

Новата звезда на „Ювентус“ Кристиано Роналдо зарадва с огромен бакшиш служители на гръцки хотел, където прекара почивката си след световното първенство.

 

Когато един от най-търсените футболисти в света напускал елитния курорт "Коста Наварино" в западната част на полуостров Пелопонес, той оставил бакшиш от 20 000 евро с изричното искане да бъде поделен поравно между служителите.

 

"Десетимата служители, натоварени да предоставят услуги на семейството на Роналдо и да ги пазят от папараците, получиха по 2000 евро", съобщи гръцкото онлайн спортно списание Sportime.gr.

 

33-годишния португалски нападател очевидно е бил впечатлен от гръцкото гостоприемство, за да направи този подарък на домакините.

 

Той пристигна в курорта, след като отборът на Португалия бе елиминиран от Световното първенство в Русия и прекара 10 дни съм семейството и приятелите си в местната вилата "Роял Метони", която се предлага с иконом на 24-часово разположение и пясъчни дюни, възпрепятстващи фотографите.

 

"Беше чест и голямо преживяване за нашия екип да се грижи за Кристиано Роналдо и семейството му", написа екипът на хотела, който не пропусна да сподели селфита със звездата в социалните мрежи.

 

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции