<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42054" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Учени наблюд...

Садистът, измъчвал кученце, може да получи до 3 години затвор и до 5000 лв. глоба (видео)

05 Ноември 2019
0 3501

Освен глоба до 5000 лева, 32-годишният Ангелин, измъчвал куче по особено жесток начин, може да получи и ефективна присъда до 3 години, ако вината му бъде доказана в съда, пише Dir.bg.

 

Той сам публикува клип на жестокото си деяние и то бързо предизвика огромно възмущение в социалните мрежи. Ние от gospodari.com също разпространихме видеото, с апел към МВР-Казанлък да предприеме съответните мерки, предписани от закона за Зоополицията. 

 

На кадрите се вижда как мъжът хвърля животното, натиска го и пълни устата му с пясък. Вчера Ангелин беше задържан от полицията.

 

ИЗРОД ОТ КАЗАНЛЪК МЪЧИ КУЧЕНЦЕ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ, КАРА ГО ДА ЯДЕ ПЯСЪК (ВИДЕО 18+)

 

Христо Петров от РУ-Казанлък обясни пред бТВ, че арестуваният е разказал подробно къде и кога се е случило събитието. Той е познат на органите на реда за други престъпления. Петров каза още, че от други публикации в интернет има сигнали за жестокост към други животни от страна на Ангелин.

 

АРЕСТУВАХА САДИСТА ОТ МЪГЛИЖ, МАЛТРЕТИРАЛ ЗВЕРСКИ КУЧЕНЦЕ (ВИДЕО 18+)

 

По думите на Ивелина Недкова от организацията "Енимъл Хоуп" в Казанлък, подобни случаи продължават, защото няма ефективни присъди върху извършителите.

 

Междувременно се появиха и притеснителни коментари в социалните мрежи, според които иззетото вчера куче, което беше прегледано от ветеринари, не е същото от клипа. Обяснението, което се дава е, че видеото с насилието е заснето преди няколко месеца и животинчето междувременно е пораснало.  

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции