<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=36439" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

СДВР отново издирва собственика на изгубени пари

08 Април 2019
0 2455

Във фейсбук страницата на СДВР Столична полиция за втори път в рамките на седмица се появи информация за загубена сума пари, собственикът на която се издирва.

 

СДВР ДАВАТ ГОЛЯМА СУМА ПАРИ, АКО ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ СА ВАШИ

 

В този случай парите са загубени на 18 февруари в магазин „Фантастико“, в ж.к. Студентски град, ул. „Акад. Б. Стефанов“. Служител е намерил в близост до касата паднали банкноти. Управителят на магазина е сигнализирал на полицията и с протокол сумата е предадена на униформените.

Тъй като до настоящия момент в управлението не е постъпил сигнал за изгубените пари, от полицията съобщават, че те са на съхранение в Седмо РУ-СДВР и собственикът им може да ги получи, след като удостовери подробности около случая – сума, купюри и евентуално други детайли.

 

Нампомняме ви, че собственикът на предишната загубена сума доказа, че парите са негови като назова точната стойност и описа ластика, с който пачката е била вързана. 

 

ЛАСТИК ИЗДАДЕ СОБСТВЕНИКА НА ИЗГУБЕНИТЕ ПАРИ, ИЗДИРВАН ОТ СТОЛИЧНОТО 4 РПУ

 

Служителите на 4 РПУ се справиха умело със ситуацията. Предстои да разберем дали и полицаите от 7 РПУ в София ще успеят да открият разсеяния собственик на поредните изгубени пари.

 

 

""

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции