<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=42415" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Северна Корея нарече Джо Байдън "бясно куче", което "трябва да бъде пребито до смърт"

15 Ноември 2019
0 952

Северна Корея се нахвърли върху бившия вицепрезидент на САЩ Джо Байдън, като го нарече "бясно куче", което "трябва да бъде пребито до смърт с тояга", пише Daily Mail.

 

Не е ясно какво точно провокира тази атака. Изписвайки неправилно името на Байдън, държавната агенция KCNA заяви, че бившият вицепрезидент показва признаци на „последния стадий на деменция“ и „дойде време той да напусне живота“.

 

 

""

 

 

В коментара си тя казва още: „Този тип имаше смелостта да накърни достойнството на върховното ръководство на КНДР“, използвайки официалното ѝ име – Демократична народна република Корея.

 

"Това беше последното усилие на бясното куче, ускоряващо смъртта му", казва KCNA. „Такива като него могат да наранят много хора, ако им бъде позволено да тичат. Те трябва да бъдат пребити до смърт с тояга, преди да е станало твърде късно."

 

 

""

 

 

Това е най-новият удар на КНДР срещу чуждестранни и политически лидери, които се смятат за враждебни към лидера на страната.

 

На митинг във Филаделфия през май Байдън обвини Тръмп в „прегръщане на диктатори и тирани като Путин и Ким Чен Ун“. Тръмп пък подкрепи предишна лична атака срещу Байдън от Северна Корея, след като КНДР нарече кандидата за президент „идиот с нисък коефициент на интелигентност“ и заяви, че „кандидатурата му не трябва да носи високи очаквания“.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции