<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29708" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тази вечер в ...

Седмокласничка в Ловеч бие своя съученичка, докато класът се смее (видео)

20 Април 2018
0 26952

Ученички от Основно училище „Васил Левски” в Ловеч стават "известни", след като в социалните мрежи се появява клип на тяхната разправа. 

 

 

В междучасието след четвъртия час, агресивно настроената Даяна се отправя към Бистра и започва да крещи. След обидните думи и гоненето из стаята, Бистра излиза от стаята, видимо разстроена. 

 

Директорката Илица Петрова коментира, че досега двете момичета не са създавали проблеми. Тя споделя, че Бистра е отишла да говори с нея след случилото се. По думите на Бистра, Даяна не само заплашва, че "ще я убие" (както се вижда във видеото), но също така я е набила. 

 

Директорката, заедно с класния им ръководител, води двете момичета при педагогическия съветник, където Даяна и Бистра бързо забравят за случилото се, прегръщат се и се извиняват за постъпките им. 

 

Г-жа Петрова коментира пред Дарик, че още в същия ден са разговаряли с родителите на Даяна, а след това са се свързали и със семейството на Бистра. Тя твърди, че двете момичета отново са в нормални отношения.

 

"Ясно показаха, че осъзнават грешката си," коментира директорката. 

 

На този етап обаче, тя не знае, че ситуацията е заснета с мобилни телефони от останалите ученици. 
 

След като вижда клипа в социалните мрежи, тя се свързва с родителите на двете момчета, които са заснели случилото се с телефоните си. "Обяснихме им, че вместо да снимат, е трябвало да помогнат, защото вече не са толкова малки деца. Най-малкото е можело да разтърват двете момичета," коментира Илица Петрова. 

 

Директорката добавя, че ще има наказания по преценка на класния ръководител. Тя добавя, че е получила съгласие от страна на родителите и на четирите деца, педагогическият съветник да прекарва известно време със седмокласниците. 
 

Източник: Дарик 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции