<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40983" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Скандал с избора на Меси за футболист номер 1 на ФИФА, не е ясно кой е гласувал за него

26 Септември 2019
0 1835

Наградите на ФИФА за футболист номер 1 на 2019 г. бяха белязани от грандиозен скандал. Дни след като стана ясно, че Лионел Меси изпреварва в гласуването Кристиано Роналдо и Върджил ван Дайк, част от гласувалите, според списъка на световната централа, заявиха, че изобщо не са участвали в това допитване или то е било подменено, пише Sportal.

 

11-ГОДИШНО МОМЧЕ ПОЛУЧИ ШАНСА ДА ПОИГРАЕ С ЛИОНЕЛ МЕСИ (ВИДЕО И СНИМКИ)

 

Капитанът на Никарагуа Хуан Барера беше категоричен, че не е попълвал никакви анкети. Въпреки това срещу името му е отбелязан следният вот – Лионел Меси, Садио Мане, Кристиано Роналдо.

 

 

""

 

 

Треньорът на Судан – хърватинът Здравко Логарушич, заяви, че при него става дума за подменено гласуване. "Сложих Мохамед Салах първи, Садио Мане – втори, а Килиан Мбапе – трети. Даже снимах листа си, след като го попълних", разказва той. В листа на ФИФА са посочени Лионел Меси, Върджил ван Дайк и Садио Мане.

 

ЛЕО МЕСИ ОСЪДЕН НА 21 МЕСЕЦА ЗАТВОР ЗА ДАНЪЧНИ ИЗМАМИ

 

 

 

""

 

 

 

В Египет преживяха наградите много драматично, тъй като местният любимец и победител в Шампионската лига с "Ливърпул" Мохамед Салах остана на четвърто място. 

 

Селекционерът на българския национален отбор Красимир Балъков е подредил по следния начин своята анкетна карта: Меси, Роналдо, Салах, докато капитанът на отбора Ивелин Попов е улучил тройката, като е заложил на Меси, Роналдо и Ван Дайк. 

 

Роналдо е пропуснал и двамата си основни конкуренти в своята тройка, като е поставил на първо място Матайс де Лихт, а след него Френки де Йонг и Килиан Мбапе. Меси от своя страна за първи е поставил Роналдо в своята тройка, но е гласувал за основния си опонент Ван Дайк.

 

 

 

Източник: Sportal

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции