<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26065" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Стрелба в София- двама са убити, а трети е тежко ранен (ОБНОВЕНА)

18 Май 2017
0 11185

Истински екшън се разигра в София. Двама души са убити, а трети е тежко ранен след като 57-годишен мъж е открил огън  в сграда в кв. Витоша. 

 

Сигналът е подаден към 10:25 часа тази сутрин . Пристигналите на място полицейски и медицински екипи са установили смъртта на двама мъже, трети бил ранен тежко и откаран в болница.

 

Веднага стартирали огледите в района, както и заградителните действия. Минути по-късно е задържан 57-годишeн мъж.

 

Малко по-късно днес стана ясно, че убитите са мъж и жена, а тежко е пострадало младо момче на около 30 години, което е с опасност за живота.

 

„Макар и за кратък срок, благодарение на усилията на МВР и СДРВ, това убийство е разкрито. В непосредствена близост до местопрестъплението е бул задържан Драгомир Драганов, за който можем да направим предположение, че е извършител на престъплението“, обясни административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова. 

 

„Не става въпрос за криминален или битов инцидент, става въпрос за финансови отношения“, уточни тя. „От събраните доказателства можем да кажем, че между лицето и убитите има граждански отношения“, коментира прокурорът. „Мъжът и жената, които са били убити, са служители на фирма, чиито подизпълнител е задържаното лице“, поясни Емилия Русинова и допълни, че починалата жена е майка на пострадалия.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции