<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37409" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Стрелял ли е с пушка по кучета депутатът от ГЕРБ със златната торта?

17 Май 2019
0 1934

Изключително шокираща история за депутата от ГЕРБ Георги Станков се разпространява във Фейсбук. Според потребителката с име Dani Lu народният представител от региона на Делян Добрев е стрелял с пушка по кучетата в двора на родителите ѝ. Въпросният Станков обаче отрича да е имало такава случка, пише Offnews.

 

 

Според разказа на Dani Lu, който е масово споделян в социалната мрежа, на 14 май около 20 часа Станков излязъл на балкона си и стрелял по едно от трите ѝ кучета, спасени от улицата. "Пушката бе насочена съвсем тенденциозно към тях. Не уцели с първия си опит, втори нямаше, тъй като не очакваше, че аз съм на двора. В момента, в който се развиках, се шмугна вътре. Ако аз не бях там в този момент, щеше да има жертви. Преди няколко дни намерих в двора подхвърлена отрова. Тогава нямах идея от къде е, вече знам със сигурност", пише Dani Lu.

 

 

""

 

 

По думите ѝ две от трите кучета са инвалиди, а случката била в къщата на родителите ѝ. "Да, кучетата лаят понякога, но нищо фрапиращо. Давам тази информация за тези дето ще решат, че едва ли не ако наоколо има лаещи кучета, е ОК да ги обстрелящ", пише още жената.

 

 

Според нея въпросният депутат от ГЕРБ-Хасково се чувства безсмъртен и може спокойно да си позволи да използва оръжие посред бял ден срещу живи същества.  "Някой хора си вярват твърде много, време е да се приземят. Подала съм сигнал на 112, пуснала съм жалба в 4 РПУ", разказва още столичанката.

 

 

От своя страна Станков определи твърденията на Dani Lu като "гнусна лъжа" и много се надявал да го извикат в МВР да даде обяснения. "Не съм аз, няма такова нещо. Жената вероятно се е объркала нещо. Нямам и пушка. В София живея във ведомствен апартамент на Народното събрание на 7-ия етаж в Красна поляна. Там къщи няма", каза Станков."Тази жена не съм я чувал, не я познавам", категоричен е депутатът от мощната хасковска организация на ГЕРБ.

 

 

Станков стана известен преди време в социалните мрежи със своята пищна златна торта за 55-ия му рожден ден.

 

 

""

 

 

Кулинарният шедьовър представляваше двуетажна торта със златна глазура и рози, снимка в златна рамка, а отстрани щедро посипани 500-еврови пачки от захарно тесто. Луксозната торта бе тематично посветена на едногодишната му депутатска дейност със захарна депутатската карта, а най-отгоре имаше и депутатски звънец.

 

 

""

 

 

Източник: Offnews

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции