<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=26629" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нескопосан к...

Стюардеса връща шампанското от полупразните чаши в шишето (видео)

20 Юли 2017
0 17884

Пътник случайно засне стюардеса, която прелива останалото в чашите шампанско обратно в бутилката. Полетът е на авиокомпанията "Емирейтс", а случката е заснета в бизнес класата от руснака Евгений Каюмов.

 

Каюмов установява какво е попаднало в обектива му едва след края на полета и качва видеото в профила си в Инстаграм. То бързо получава широка популярност в социалните мрежи и събира хиляди иронични коментари и предположения как шампанското се използва повторно, разказват британските медии.

 

Включват се обаче и потребители, които твърдят, че са добре осведомени за правилата на работа на стюардесите и уверяват, че преливането на остатъците от напитки е обичайна практика, пише dnevnik.bg. Преди излитането пасажерите в бизнес класата били посрещани с чаша шампанско, а остатъците от течността се събирали в празни контейнери (каквато е бутилката) и запечатвани, за да не се разлеят по време на полета. Според стюардеса никой не би рискувал да краде от напитките, за да не загуби работата си.

 

Говорител на "Емирейтс" обаче казал пред британския "Телеграф", че записаните във видеото действия не отговарят на стандартите за качество в компанията и е уверил, че тя ще проучи случая.

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции