<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=37343" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Съпругата на Томислав Дончев: Ако някой от малцинство върши нещо нередно, явно трябва да отклоним поглед

15 Май 2019
0 5005

Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев отново коментира във Фейсбук темата за расизма, пише Dir.bg

 

 

""

 

 

 

"Ако се чудите от къде идва патосът на т. нар. либерални радетели за човешки права и свободи и лекотата, с която обвиняват в расизъм, то тази статия дава отговор. Историята ми се стори толкова невероятна, че проверих цитирания източник bbc.co.uk и за моя изненада се оказа, че такава статия съществува. Какъв е изводът за всеки представител на мнозинството? Ако случайно видим представител на малцинство да нарушава някакво правило, непременно да си отклоним погледа, да подминем и да се молим да не е видял укора в очите ни – иначе обвинението в расизъм ни е в кърпа вързано. Shame, shame, shame! ("срам" от английски – б.р.)!"", написа Светлана в социалната мрежа и публикува статия за скандал в САЩ.

 

 

СЪПРУГАТА НА ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ: ИМАМ ПРАВО НА МНЕНИЕ, КАКВО КАТО МЪЖЪТ МИ Е ВИЦЕПРЕМИЕР

 

 

 

В нея се разказва как чернокожа жена е снимана, докато управлява метрото във Вашингтон и яде сандвич. Храната и напитките са забранени в метрото в американската столица, въпреки че полицията не следва стриктно спазването на правилата. Наташа Тайнс публикувала снимката в Twitter на 10 май с текст, че се надява работодателя на жената да вземе мерки, защото гражданите биват предупреждавани редовно да не ядат в метрото, а техен служител го прави, докато е в униформа. Последвали хиляди коментари в Twitter, като някои защитават публикацията на писателката, но повечето я обвиняват в расизъм.

 

 

ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ С МЕРКИ СРЕЩУ НАПРЕЖЕНИЕТО В ГАБРОВО, СЪПРУГАТА МУ ГО НАГНЕТЯВА ВЪВ ФЕЙСБУК

 

 

Издателството, което трябвало да публикува дебютната книга на Тайнс обяви, че прекратява договора ѝ. През уикенда книгата беше тежко критикувана в интернет форуми. Тайнс, която е служител на Световната банка, изтрила туита си, закрила личния си уебсайт и настроила всичките си профили в социалните мрежи в частен режим. Не в ясно дали служителката на метрото е била наказана.

 

 

Преди време Светлана Дончева предизвика остри реакции с друго мнение, в което заяви: ""Морковите за циганите са на свършване, време е за тоягата!".

 

 

Източник: Dir.bg

 

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции