<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=46194" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Съпругата на Шумахер отправи съобщение към феновете по случай шестгодишнината от инцидента

26 Декември 2019
0 3642

Съпругата на Михаел Шумахер проговори за състоянието на легендата на Формула 1 преди шестгодишнината от ски катастрофата, която го изпрати в кома.

 

Седемкратният шампион получи сериозна мозъчна травма, докато караше ски в Алпите на 29 декември 2013 г. и оттогава не е виждан на публично място.

 

Той удари главата си в скала и беше в медицинска кома в продължение на шест месеца, като оттогава се лекува в дома на семейството си.

 

 

""

 

 

Тъй като феновете се готвят да пуснат нова страница в социалните медии наречена „KeepFightingMichael“ (Продъжлавай да се бориш, Михаел) по повод годишнината от инцидента, съпругата на му Корина проговори, казвайки, че „големите неща започват с малки стъпки“.

 

„Много малки частици могат да образуват огромна мозайка. Заедно вие сте по-силни и точно така обединените сили на движението KeepFighting улесняват насърчаването на другите", заяви тя в съобщението си към феновете.

 

Фенклубът със седалище в Керпен, Германия, което родното място на Шумахер обяви, че ще използва хаштага #KeepFighting за своята кампания.

 

Това е и името на семейната фондация на Шумахер, която подкрепя жертвите на злополуки и инвестира в изледвания на мозъка и гръбначния мозък.

 

Председателят на клуба Райнер Ферлинг заяви, че се надява отново да види Шумахер на публично място.

 

„За съжаление отново дойде мрачното време… шестата годишнина от инцидента на Майкъл наближава. Шест години, пълни с надежда, че Майкъл един ден отново ще се появи на публично място", каза той.

 

За да отбележи рождения му ден, семейство на Шумахер отправи друго съобщение към феновете:

 

„Можете да сте сигурни, че той е в най-добрите ръце и че правим всичко възможно, за да му помогнем. Моля разберете, че следваме желанията на Михаел и тази чувствителна тема за здравето му, както винаги е било, е лична.

 

В същото време искаме да изразим огромната си благодарност за вашата подкрепа и ви пожелаваме здрава и щастлива 2019 година", пишеше в тогавашното съобщение.

 

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции