<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=17512" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Топ 3 на най-смешните зрителски обаждания

06 Април 2015
0 13120

 

Да си водещ на предаване никак не е лесно. Не стига, че "Господари на ефира" дебнат, ами и продуцентите пускат зрители в ефир. Много от родните ни предавания съхраняват традицията на зрителските обаждания. Това помага за директна комуникация, но и води до неконтролируеми изказвания, които могат да смутят водещия. Ние смятаме, че тези случки са изключително смешни, вижте ги и вие!

 

Не само политическите предавания имат телефонна линия. Това личи от "Ранни вести" и "Челюсти". Хората много често не разбират за какво се говори, затова задават милион въпроси, а отговорите им – повече от смехотворни. И ако зрителите можем да укротим, като им затворим телефона, то водещите не подлежат на цензура.

 

""

 

 

Повечето видеа идват от телевизия "СКАТ". Те винаги са готови да дадат на хората поле за изява. Някой си пийнал, добре дошъл е, друг иска да каже колко лоша е България, да влиза, а трети просто се обажда да даде съвет.

 

""

 

 

Безспорният фаворит е най-големият фен на Милен Цветков. Те вече са ни близки, може да почнат да се виждат, а не само да си говорят по телефона. Не случайно заема първото място. Сега ние ще замълчим, за да се насладите изцяло на НЕГО!

 

 

""

 

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции

  • Подобни