<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23616" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Топ 5 участия на Цецка Цачева в "Господари на ефира"

02 Октомври 2016
0 49258

Бойко Борисов обяви официално, че кандидатът за президент на ГЕРБ е Цецка Цачева – вижте тук. Г-жа Цачева е позната в парламента като Класната, като тя е главен герой в много видеоматериали на Господарите. Gospodari.com събира на едно място 5 от най-запомнящите й се участия в шоуто.

 

Снимка с "няк'ви баби"

 

 

Едно от най-гледаните видеа на сайта на Господари на ефира е това, в което г-жа Цачева каза в пленарна зала, че отива да се снима с "няк'ви баби". Те се оказват важни гости от Израел, както разбираме по-късно от БНТ. Видеото има над 108 000 гледания. 

Вижте и продължението – ТУК!

 

Епосът Цецка Цачева – Корнелия Нинова

 

 

Всяка Вселена трябва да има своите космически правилници и процедури, които да скрепяват Битието и неумолимо да управляват човешките съдби. Но предсказано е, че ще се роди жена с лилаво сакенце, която ще поведе хората в бой срещу несправедливите повели на Олимп. Съдбата, в смисъл Цецка Цачева, не прощава, когато човеците се помислят за богове. 

 

Зоркият поглед

 

 

Нищо не убягва от наставническия поглед на Класната. Тя иска нейният клас да са най-прилежни. Когато властната Класна заповяда, реверите на сакото се изправят от самосебе си. Тя е и майка, и учителка, и старшинка. С нея няма смисъл да се спори.

 

Свада с Волен Сидеров

 

 

Сидеров посегна към Цецка Цачева веднъж в парламента и това доведе до прекъсване на заседанието. Кой крив и кой прав – преценете сами.

 

Цачева и Мая Манолова май ходят при един и същи фризьор?

 

 

Цецка Цачева и Мая Манолова често кръстосваха шпаги едно време – ВИЖТЕ ТУК! Те обаче като че ли ходят при един и същи фризьор.

 

Вижте и какво става, когато депутатите не слушат Класната Цецка Цачева:

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции