<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=39315" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Прокуратурат...

Три кучета загинаха, затворени в кола в жегата (видео и снимки)

23 Юли 2019
0 4104

Нима е възможно в 2019 година да има хора, които не знаят, че не бива да оставят кучетата си в колата през лятото? Всяка година беззащитни животинки загиват от горещина, оставени затворени в автомобилите на своите небрежни собственици.

 

 

""

 

 

КУЧЕ НОЩУВА, ЗАТВОРЕНО В КОЛА В СОФИЯ (СНИМКИ)

 

 

Три кучета загинаха, затворени в жегата в кола в САЩ, съобщава Ladbible.

 

 

МЪЖ ЧУПИ СТЪКЛОТО НА ЧУЖДА КОЛА С КАМЪК И СПАСЯВА КУЧЕ ОТ ЖЕГАТА (ВИДЕО)

 

 

Полицията в Джеймстаун, Роуд Айлънд, докладва за мъртвите животни, открити в автомобил на паркинг пред магазин за хранителни стоки около 16 часа.

 

 

КУЧЕ СКАЧА ОТ ПРОЗОРЕЦА НА КОЛА В ДВИЖЕНИЕ НА МАГИСТРАЛАТА

 

 

Кучетата били отведени във ветеринарна клиника, но не са били спасени. Животните били оставени в превозното средство за „продължителен период от време“, като прозорците на колата били плътно затворени, а климатикът не работел.

 

 

""

 

 

Собственикът на кучетата, 65-годишната Ан Гарнет от Джеймстаун, е обвинена за жестокост към животно и затваряне на животно в моторно превозно средство. Жестокост към животно се наказва с пет години затвор и парична глоба в размер на 1000 долара за всяко едно куче.

 

 

Шефът на полицията, Едуард Мело, каза, че решението на собственичката да остави кучетата в колата за продължителен период от време е "неприемливо". На видео запис от охранителна камера се вижда как изкарват животните от колата, както и отчаяните опити на полицията и случайни минувачи да спасят животнките. 

 

 

Температурите в Джеймстаун достигнаха връх от 35 градуса, макар че на места се чувстваха по-високи – около 43 градуса.

 

 

Източник: Ladbible

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции