<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=23714" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Тръмп използва любовниците на Бил Клинтън в президентската кампания срещу Хилъри (ВИДЕО)

10 Октомври 2016
0 5735

Час преди втория дебат с Хилъри Клинтън, Доналд Тръмп се срещна с няколко жени, обвинявали бившия президент Бил Клинтън, че им е правил сексуални предложения, предаде Асошиейтед прес.

 

ЗАЩО ДОНАЛД ТРЪМП ВЕРОЯТНО ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ?

 

 

Агенцията определя постъпката на Тръмп като смайваща безочливост. Това е и най-ясният знак досега, че кандидатът на републиканците използва извънбрачните забежки на бившия президент, за да се опита да отклони вниманието от собствените му обидни изказвания за жени. Тръмп е подложен на огромен натиск в своята Републиканска партия след публикуването на видео от 2005 г, в което казва, че неговата слава и известност му позволяват да прави каквото си иска с жените.

 

Срещата на Тръмп с четирите жени – Пола Джоунс, Кати Шелтън, Хуанита Броудрик и Катлийн Уили, е била заснета и в конферентна зала в хотел. Някои от жените, седнали около него, отправиха резки обвинения към семейство Клинтън.

 

“Г-н Тръмп може да е казал някои лоши думи, но Бил Клинтън ме изнасили, а Хилари Клинтън ме заплашваше. Според мен не може да има никакво сравнение”, каза Броудрик, която преди 17 години обвини Бил Клинтън, че я изнасилил през 1978 г. Заведеният от нея съдебен иск срещу него бе отхвърлен и не бяха предявени никакви обвинения, а Бил Клинтън отрече твърденията й, посочва АП. Предизборният екип на Хилъри Клинтън заяви, че с този ход той се опитва да внесе объркване.

 

Триминутният видеозапис от 2005 г. е на разговор зад кадър между водещия Били Буш и Тръмп, тогава на 59 години, който разкрива с гордост и с вулгарни изрази как се възползва от жените.

 

“Когато си звезда, те ще ти позволят да направиш всичко. Да ги хванеш за п…та. Можеш да правиш, каквото си поискаш”, обяснява той. 

 

Този ход на Тръмп отклони вниманието от самия предизборен дебат, в началото на който двамата кандидати не си стиснаха ръцете. В края му обаче последва ръкостискане. Дискусията започна в 20:00 часа местно време, във Вашингтонския университет в Сейнт Луис (щата Мисури), и продължи 90 минути. Половината от въпросите задава публиката, а другата половина – модераторите. Кандидатите имаха по две минути, за да отговорят и една минута, за да реагират на изказванията на опонента.

 

По данни на проведеното от CNN допитване, 57% от запитаните са посочили за победител Клинтън, 34% – Тръмп. При първия дебат 62% от анкетираните определиха Клинтън като победител, а 27% – Тръмп.

 

 

Източник: Vesti.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции