<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40303" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Уволниха полски капитан на полет, коментирала "тлъстините" на служители на "British Airways"

30 Август 2019
0 1628

Полската национална авиокомпания "LOT" уволни един от капитаните на полет, коментирала лошия външен вид и "тлъстините" на кабинния екипаж на "British Airways".

 

Катажина Рихтер направила тайни снимки на членове на екипажа на британската авиокомпания по време на полет от Гетуик до Полша, съобщава "Daily Mail"

 

""  ""

 

Тя публикувала снимките във Фейсбук с остра критика за "твърде стегнатата униформа, двойната брадичка, изгнилите и криви зъби и рошавата прическа" на служителите от конкурентния авиопревозвач.  

 

 

Цялата публикация на г-жа Рихтър гласи: „Днес вниманието ми беше привлечено от външния вид на членовете на кабинния екипаж на British Airways, които са с неполирани обувки, дупки в чорапогащите, твърде стегната униформа, двойна брадичка, изгнили и криви зъби и рошава прическа“.

 

 

""

 

 

Катажина Рихтер споделила мнение, че служителите на "British Airways" не изпълняват задълженията си, както трябва.

 

 

От Полската авиокомпания веднага реагираха, че такива коментари са неприемливи и тяхната служителка е уволнена. Колегите ѝ и конкуренти от "British Airways"  били възмутени от грозните забележки и определиха случило се като "позор".

 

 

""

 

Член на персонала на авиокомпанията коментира, че тяхна основна задача е да се грижат за безопасността на пътниците, а не да имат перфектен външен вид.

 

Източник: Daily Mail

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции